Nieuwe Terex-Fuchs MHL335D geleverd bij P.E. Vianen

Plaats hier al het nieuws over Terex machines

Moderator: Bart

Advertentie post before
Gebruikersavatar
Peter Voolstra
Starter
Berichten: 105
Lid geworden op: ma 4 jan, 2010 10:47

Nieuwe Terex-Fuchs MHL335D geleverd bij P.E. Vianen

Bericht door Peter Voolstra »

Afgelopen week heeft Van der Spek Vianen een nieuwe Terex-Fuchs MHL335D afgeleverd in Zegveld bij P.E Vianen Handelsonderneming.

Voor P.E. Vianen is het de eerste nieuwe Terex-Fuchs die door Van der Spek Vianen aan ze geleverd. De nieuwe Terex-Fuchs zal worden ingezet bij het uitsorteren van de verschillende stromen metalen en papier die door P.E. Vianen zelf wordt ingezameld.

Door de standaard hydraulisch in hoogte verstelbare cabine kan een zichthoogte bereikt worden van wel 5,40 meter voor goed zicht bij het uitsorteren en het beladen van containers en vrachtwagens.

Zoals standaard op iedere Terex-Fuchs heeft ook de MHL335 complete gescheiden koelsystemen voor de koeling van olie,water,hydrauliek en airco. Door deze gescheiden systemen is een goede koeling zonder problemen te garanderen, ook in stoffige omgevingen. Speciaal hierbij is dat geen enkele radiateur over een andere geplaatst is, ze staan allemaal los van elkaar zodat ze goed te reinigen zijn en niet elkaars warme lucht nogmaals te verwerken krijgen.

De 23-tons Fuchs met een bereik van wel 12 meter is uitgerust met een 6,5m giek en een 5,4m lange lepelsteel en voorzien van een 500 liter poliepgrijper.

Voor de aandrijving van de Fuchs MHL335D is een 6,1 liters Common-rail Deutz 6-cilinder Tier III motor verantwoordelijk. Door het vernieuwde koelsysteem is het bronvermogen van de machine t.o.v. de vorige serie met sterk verminderd. De koeling is vergroot zodat de koelvin minder snel hoeft te draaien en de regeling van de oliekoelvin is thermosstatisch geregeld zodat de motor altijd de juist bedrijfstemperatuur heeft.
Bijlagen
Vianen_MHL335_2.JPG
Vianen_MHL335_2.JPG (75.62 KiB) 3499 keer bekeken

Plaats reactie

Terug naar “Nieuwsberichten”